Buna seara,
Am incercat sa il sun pe Parintele Horatiu Muresan dar nu am reusit, probabil sunand la ore neconvenabile. Imi pare rau. Problema mea este urmatoarea. De unde sunt vreau sa trimit lunar bani dar m-ar ajuta mai degraba daca as trimite banii unei persoane cu nume si adresa, card cu cont in lei (la o banca specificata) dar care sa imi ofereun BIC sau SWIFT alaturi de numarul de cont si astfel sa evit taxele pentru convertire din euro in lei. MAmei mele cand ii trimit banuti tot astfel procedez si din euro ii intra pe card direct in lei fara plata convertirii. Sper sa primesc un raspuns pozitiv si sa incepem din luna decembrie. Doamne ajuta!
intrebare pentru initiativa "20"
(10 posts) (2 voices)-
Posted 6 months ago #
-
Doamne ajuta !
Informatiile despre programul 20 se gasesc la adresa: http://www.ascorcluj.ro/20/
Parintele Horatiu nu se mai ocupa de acest program (http://biserica-boras.se/).
Posted 6 months ago # -
Doamne ajuta!
VAi acum imi pare si mai rau ca l-am sunat si pe degeaba pe acest om doar pentru ca informatia de pe site nu este actualizata. VA rog sa ii rugati pe cei in drept sa corecteze datele la timp daca apar modificari. Nu de alta dar daca tot s-au bagat intr-o treaba ca asta macar sa fie facuta cum trebuie("nu ca lumea")!
Informatiile le-am gasit va multumesc dar nu imi sunt suficiente. Lipsa a ceea ce se numeste BIC sau SWIFT ma obliga la taxe suplimentare pentru transferuri din afara tarii. Deci va rog sa transmiteti ruga mea mai departe celor in drept si sa postati si acesta informatie. Nu este o informatie secreta nu va speriati ci una care sa faciliteze accesul banilor din exterior spre dv.
Cu multumire!Posted 6 months ago # -
Titularul contului este tot Horatiu Muresan. SWIFT-ul Alpha Bank , sucursala Cluj-Napoca este: BUCUROBUCJA
(la urmatoarea adresa se gasesc toate swift-urile bancilor din Romania: http://www.theswiftcodes.com/romania/ )
(comisionul de transfer interbancar se aplica oricum)
Posted 6 months ago # -
Multumire pentru toate! Pina acum eu stiu ca nu exista aici comisioane de acest gen, dar poate ma insel...cu bine!
Posted 5 months ago # -
Am incercat in acesta seara sa fac transferul si nu merge. Imi pare rau nu stiu de ce imi spune ca SWIFT-ul este incorect desi asa scrie si pe site-ul cu pricina (insa eu m-am ars la degete de atatea ori cu informatiile neactualizate de pe site-urile romanesti, asa ca nu ma mira o iau ca atare). insa va solicit o alta solutie daca aveti daca nu chiar nu stiu ce sa fac.
Doamne ajuta!Posted 5 months ago # -
Doamne ajuta!
Am facut acum de dimineata transfer dar am folosit SWIFT-ul bancii centrale din Bucuresti, la sfarsit fara CJA si abia atunci a functionat transferul. Am trimis suma de 60 de euro cu care sa puteti ajuta pastrand celelalte date corecte. Am adaugat un mesaj ca este petnru filiala din cluj chiar daca la adresa am mentionat Cluj NApoca. Va rog sa verificati cam de acum intr-o saptamana. Daca banii ajung cheltuiti-i cum va cere realitatea de acolo, pe care eu nu o cunosc. Stiu insa ca Parintele va lua deciziile cele mai bune.Posted 5 months ago # -
O rugaminte mai am sa imi confirmati sau infirmati si mie daca au intrat banii in cont pentru ca sa stiu daca a functionat mdalitatea de operare. Cu multumire si cu urare de spor in toate!
Posted 5 months ago # -
Banii au fost virati in contul dat la dv. si ne-au fost retrimisi inapoi sub forma de transfer strain. Nu este mentionat nici un motiv pentru acest gest. Daca vreti sa stiti amanunte puteti clarifica cu cei de la banca in cauza pentru referinta REF 342JJ857. Nu poate decat sa imi para rau. Doamne ajuta!
Posted 5 months ago # -
Da, acum s-au lamurit toate! Cand se trimit bani de pe cont in euro pe cont in lei TITULARUL CONTULUI trebuie instiintat ca sa mearga personal la banca sau sa trimita un e-mail la banca pentur confirmare si astfel banii sa fie convertiti si transferati in cont.
Eu am adaugat mesajul pentru ce sunt banii asa cum s-a cerut pe site-ul ASCOR-ului dar cei de la banca nu i l-au transmis d-lui Muresan cand au comunicat cu dinsul pentru ca au zis ca e privat si dinsul nu a stiu sa intrebe de un posibil mesaj legat de bani... DECI data viitoare poate ca arf ii bine sa intrebe si asa ceva ....L-au intrebat daca recunoaste numele. PAi atunci ce rost mai are anonimatul daca tot trebuie sa declaram si sa intram in contact sa zicem ce si cum administratorului de cont? (intrebare retorica). Pentru ca atunci cand un cont are IBAN si BIC/SWIFT inseamna ca banii pot intra sub forma convertita in el din orice colt al lumii. Nu inteleg de ce procedurile in tara noastra cer musai sa se prezinte la ghiseu titularul de cont sau sa trimit email de confirmare. Dar daca se facea transferul si intrau banii in cont asa cum era firesc (in logica mea) totul era in regula la citirea mesajului "Pentru initiativa 20" asa cum era cerinta pe care am respectat-o intocmai. Deci pe viitor trebuie sa mentionati pe site sa ia legatura expresa cu administratorul contului(oferiti un e-mail va rog!) si sa spuna suma care urmeaza sa intre si ca este de acord cu intrarea banilor in cont. De aceea personal cred ca titularul de cont ar trebui schimbat daca dl Muresan a plecat, ar fi mai bine pentru usurarea procedurilor persoana ramasa ca administrator de cont sa fie in tara si sa contacteze banca sub orice forma (e-mail sau personal). Va rog sa comunicati toate acestea d-lui Muresan si daca considerati va rog de asemenea sa actualizati informatia si pe internet(inclusiv cu BIC-ul corect!!!). Macar altii sa stie de la inceput ce au de facut iar cei in nevoie sa poata fi ajutati!
Doamne ajuta si spor in toate!Posted 5 months ago #
Reply
You must log in to post.