Buna ziua,
Indraznesc a va adresa aceasta cerere pentru gasirea unui loc de munca.
Sunt absolventa a doua facultati (bugetate), am lucrat in invatamant si am obtinut multe si apreciabile realizari. Scoala la care am predat s-a inchis din diverse motive, iar eu nu mi-am mai gasit un alt post pentru care sa concurez, avand in vedere societatea in care traim in care cultura si invatamantul nu mai sunt o prioritate.
Iubesc copii si imi place sa fiu “ in slujba” lor, de aceea ajut la teme 4 copilasi (benevol) insa, traim intr-o lume guvernata de bani… De aceea, rog pe toti aceea ce citesc acest forum si ma pot indruma spre a-mi gasi un loc de munca in care sa-mi pot folosi cunostintele acumulate, sa-mi scrie pe adresa de e-mail : centruafterschool@yahoo.com
Daca intampinati dificultati la temele copiilor dvs., va rog sa-mi scrieti pe aceeasi adresa, iar eu o sa va ajut cu cea mai mare placere.
Cunosc programa la toate materiile, pentru clasele I-IV, iar pentru celelalte clase, la disciplinele : geografie si stiintele naturii, lb. si literatura romana, istorie, informatica.
In speranta ca vom putea fi de ajutor unii altora, dvs-mie iar eu–dvs., va multumesc anticipat!
Astept semnalele dumneavoastra!
Doamne ajuta!
Loredana
caut loc de munca
(1 post) (1 voice)-
Posted 1 year ago #
Reply
You must log in to post.